Piharakentaminen  käy kaikilta!

Pihaan panostaminen kannattaa aina, oli se sitten suuri omakotitalon takapiha tai kerrostalon terassiparveke. Hyvin suunniteltu ja huolella rakennettu piha lisää asumisviihtyvyyttä ja nostaa jopa rakennuksen arvoa.

Pihan ja puutarhan parannustyöt eivät vaadi välttämättä rakennusalan ammattilaista, vaan terassin tai pergolan voi rakentaa itsekin. Aina aikaa tai osaamista pihan projekteihin ei kuitenkaan löydy. Silloin kannattaa kääntyä osaavien ammattilaisten puoleen ja kysyä lähimmältä asiantuntevalta puutavarakauppiaalta vinkkejä ja apua projektin toteuttamiseen. Muistathan myös selvittää, että tarvitsetko pihaprojektiisi luvan asunto-osakeyhtiöltä tai rakennusviranomaisilta.

Hyvin tehty terassi tai patio toimii olohuoneen jatkeena ja grillikatos korvaa kesällä keittiön. Pergolalla tai näkösuojalla saa pieneenkin pihaan yksityisyyttä ja pihavaja tuo aina kaivattua säilytystilaa. Autotalli tai -katos suojaa perheen kulkuneuvoja lumelta ja vedeltä. Mieti mitä toiminnallisuuksia toivot pihaltasi - ja toteuta ne!


Katso lisää ideoita Pinterestistä


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä