Ekologinen lämpöpuuterassi

Lämpöpuu on turvallinen ja kestävä valinta kodin piharakentamiseen.

Lämpöpuu eli ThermoWood on kaunis ja kestävä valinta terassi- ja piharakentamiseen. Lämpöpuun valmistus perustuu lämpöön ja vesihöyryyn, joten materiaali sisältää ainoastaan uusiutuvia aineita ja on siten turvallinen valinta lapsiperheisiinkin. Lämpökäsittely parantaa puun lahon kestävyyttä ja mittapysyvyyttä, joten lämpöpuuterassi pysyy hyvin alkuperäisessä muodossaan. 


Lämpöpuuterassi vaatii säännöllistä huoltoa ja puhdistusta. Lämpökäsittelyprosessissa syntyneen kauniin ruskean värin säilyttämiseksi täytyy terassi käsitellä heti asentamisen jälkeen ruskeasävytetyllä puuöljyllä ja käsittely on toistettava säännöllisesti. Jos terassista halutaan luonnollisen harmaa, annetaan sen harmaantua auringon valon vaikutuksesta ja sen jälkeen käsitellään värittömällä öljyllä.

Lämpöpuuta on helppo työstää eikä sen asentaminen poikkea vastaavista muista puumateriaaleista. Asennuksessa on käytettävä ruostumattomia kiinnittimiä ja ruuveja, kuten painekyllästetyssä puussakin. Terassilautoihin on saatavissa muoviset piilokiinnikkeet. Halkeamisen välttämiseksi ruuvikiinnityksessä suositellaan esiporausta ja kiinnittimien sijoittamista riittävän kauas kappaleen reunoista.

Kustannusten laskennassa käytetyn 3,035 x 4,8 m terassin piirustukset löydät täältä.

Lisää ideoita piharakentajalle

Moderni komposiittiterassi

Moderniin pihaan ja ympärivuotiseen käyttöön

Perinteinen kestopuuterassi

Hyvä piharakentamisen perustuote


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä