Moderni komposiittiterassi

Kestävä komposiittiterassi soveltuu hyvin moderniin pihaan ja ympärivuotiseen käyttöön.

Lämpöpuukomposiitti  on suunniteltu kestämään vaihtelevissa olosuhteissa. Komposiittimateriaali säilyy näyttävänä ja ryhdikkäänä pitkään hyvän säänkestävyyden, helppohoitoisuuden ja muotopysyvyyden ansiosta. Komposiitti soveltuu ympärivuotiseen käyttöön, sillä sen pinta on miellyttävän tuntuinen ja erittäin pitävä myös märkänä.

Komposiittiterassi on nopea rakentaa ja vaatii vähemmän kiinnittämistä kuin perinteinen terassi. Terassilautojen kiinnittämiseen on käytettävä sitä varten suunniteltuja kiinnikkeitä. Terassimateriaalin työstämiseen sopivat samat työkalut kuin tavallisen puunkin työstämiseen.

Lämpöpuukomposiitti kuuluu ylimmän hintaluokan terassimateriaaleihin. Korkeammat hankintakustannukset komposiittiterassi maksaa rakentajalleen takaisin helppohoitoisuutensa ja kestävyytensä avulla. Lisäksi komposiittiterassilaudan poikkeuksellinen ontelorakenne mahdollistaa piilokaapeloinnin valaistus- ja lämmitysratkaisuille mikä muita perinteisiä terassimateriaaleja käytettäessä ei olisi mahdollista. 

Kustannusten laskennassa käytetyn 3,035 x 4,8 m terassin piirustukset löydät täältä.

Lisää ideoita piharakentajalle

Ekologinen lämpöpuuterassi

Turvallinen ja kestävä valinta kodin piharakentamiseen

Perinteinen kestopuuterassi

Hyvä piharakentamisen perustuote


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä