Seinä, jota ei ole kaikilla

Tee kotiisi näyttävä perinteistä piilutusta jäljittelevä seinäpinta, niin saat nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta, valon ja varjojen leikistä seinälläsi.

Vanhan ajan perinnettä mukaillen koneellisesti työstetty piiluhirsipaneeli on ehdottomasti erilainen ratkaisu sekä sisä- että ulkoverhouksiin.  Mielikuva piiluhirrestä vie meidät menneisyyteen ja perinteisiin kädentaitoihin. Perinteisen piiluamisen tarkoituksena on ollut tehdä hirren pinnasta kestävämpi, ja samalla siihen on saatu aikaiseksi kaunis aaltokuvio.

Ulkonäöltään piiluhirsi on täysin ajaton paneeli, jolla saat varmasti huomiota herättävän seinän mm. terassillesi tai jopa kotisi sisääntulon ympärille. Sisätiloissa voit tehdä sillä näyttävää tehosteseinää olo- ja makuuhuoneisiin sekä takkahuoneisiin. Käyttämällä esimerkiksi lähes mustaksi käsiteltyä Piilu Hirsipaneelia saunasi seinässä saat kotiisi aitoa savusanaunan tunnelmaa.

Piilupaneelia voit halutessasi aivan vapaasti petsata, vahata tai maalata haluamaasi sävyyn. Erilaiset käsittelyvaihtoehdot tekevät piiluhirrestä hyvin monikäyttöisen materiaalin. Ja jos käsittelet piilupaneelilla verhoillut rakennuksesi  perinteisesti rautasulfaatilla eli rautavithrillillä,  ne harmaantuvat kauniisti nopeammin ja sulautuvat osaksi suomalaista perinnemaisemaa sekä ympäröivää luontoa. Muista aina noudattaa eri käsittelyaineita käyttäessäsi valmistajan ohjeita, ja varmistaa, että valitsemasi aine sopii käsiteltävälle pinnalle.

 

Lisää ideoita remontoijalle

Näyttävää kattopintaa

Omakotitalon kattoon valittiin Effex-sisustuspaneelia


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä