Viimeistelyä vaille

Teollisesti pintamaalatuilla ulkoverhouslaudoilla saat nopeasti talosi julkisivun suojaan auringon uv-säteilyltä ja muilta sään rasituksilta.

Rakennusteollisuudessa halutaan yhä valmiimpia tuotteita työmaalle, jolloin pintakäsittelyt on siirtyneet teollisuuden tehtäväksi.  Tästä on huomattavaa hyötyä myös tavalliselle omakotirakentajalle tai remontoijalle.  Hankkiessasi pohja- ja kertaalleen pintamaalatun ulkoverhoustuotteen voit olla varma, että pintakäsittely on suoritettu valvotusti ja vakioiduissa olosuhteissa. Teollisesti pintakäsitellyt tuotteet nopeuttaa rakentamista paikan päällä, parantaa maalauksen laatua ja pidentää siten huoltomaalausväliä.

Teollisesti kertaalleen pintamaalattu julkisivu tulee kuitenkin maalata vielä kertaalleen.  Viimeistelymaalaus on  nopea tehdä ja se kuluttaa vähemmän maalia jo teollisesti tehdyn pintamaalauksen ansiosta. Teollinen pintamaalaus antaa myös joustovaraa viimeistelymaalauksen ajankohdalle.  Sen voi jättää esim.  seuraavaan kesään.  Teollisesti pintamaalattu ulkoverhous soveltuu näin ollen myös hyvin talvi- ja syksyrakentamiseen.  Katso ulkoverhouksen asennusvideo täältä: https://www.youtube.com/watch?v=Y9EP_BC1dMs

Teollisesti pintamaalatuissa tuotteissa on vielä sekin etu, että esimerkiksi US Wood Oy:n valmistamilla SILVER-tuoteperheen ulkoverhouslaudoilla on 10 vuoden täystakuu. Takuu kattaa sekä pintakäsittelyn että puumateriaalin. Takuusta lisää tietoa löytyy valmistajan sivuilta uswood.fi.

 

Lisää ideoita remontoijalle

Itse tehden

Tee-se-itse -maalarin ulkoverhous

Kerralla valmista

Laatutietoisen rakentajan vaihtoehto


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä