Jospa asentaisinkin hirsipaneelia?

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta hankkia hirsitaloa, niin voit vaikkapa uudistaa kodistasi vain yhden huoneen käyttämällä hirsipaneelia.

Nykyään moni haaveilee omasta hirsitalosta, mutta sen ei tarvitse todellakaan olla mikään perinteinen pyöröhirsimökki. Eri hirsitalotehtaiden mallistoista löytyy nykyään moderneja, monenlaisten perheiden tarpeisiin, soveltuvia koteja.

Meillä kaikilla ei kuitenkaan ole aina mahdollisuutta toteuttaa haavetta omasta hirsitalosta, mutta osan hirsitalon tunnelmasta voi saavuttaa käyttämällä kodin sisäpintojen remontointiin hirsipaneelia.  Kaikkia kodin seinäpintoja ei tarvitse peittää hirsipaneelilla, toki niinkin voi tehdä, sillä hirsipaneeli soveltuu erinomaisesti yhdistettäväksi myös muihin materiaaleihin. 

Leveällä hirsipaneelilla saat luotua rauhallisen tunnelman, ja se tuo myös ryhtiä tilaan. Hirsipaneeli antaa hyvin mahdollisuuden toteuttaa erilaisia sisustuksia, se ei riitele modernin pelkistettyjen linjojen kanssa, mutta soveltuu erinomaisesti taustaksi romanttisemmalla ja runsaammallekin sisustustyylille.

Käyttämällä  tehtaalla valmiiksi vesiohenteisella valkovahalla käsiteltyjä hirsipaneeleja  saat nopeasti vaalean kuultavan pinnan, ja paneeli säilyy myös pidempään halutun vaaleana. Käsittelemätön paneeli tietysti antaa sinulle vapauden toteuttaa omia väritoiveitasi. Esimerkiksi käyttämällä Osmo Colorin hirsipinnoille tarkoitettuja puu- tai öljyvahoja saat luotua luonnollisia, sävyiltään pehmeitä seinäpintoja ja samalla säilytät puupinnan luonnollisen hengittävyyden.

Lisää ideoita sisustajalle

Kodin pinnat uusiksi

Yksilöllisiä sisustusratkaisuja aidosta puusta

Seinäpintaa saaristolaishengessä

Raikas tuulahdus kotiin helposti

Tehosteseinä makuuhuoneeseen

Väriä ja lämpöä makuuhuoneen sisustukseen

Anna puun näkyä!

Ennakkoluulotonta puulla sisustamista


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä