Seinäpintaa saaristolaishengessä

Valkoinen pystypanelointi on erinomainen valinta, jos saaristolais- ja New England -sisustustyylit ovat sinun juttusi.

Niinkin yksinkertaisella keinolla kuin asentamalla peittomaalattua leveähköä valkoista paneelia pystyasentoon saat  tilaan jo merellistä ilmettä.  Valkoinen pystyseinä toimii hienosti taustana New England - tai saaristolaistyyliin kuuluville huonekaluille ja tekstiileille. Ja se soveltuu hyvin yhdistettäväksi tyyliin oleellisesti kuuluviin vanhoihin sekä rustiikkisiin esineisiin. 

Paneelien pystyasennuksella voit myös luoda korkeuden tuntua mataliin tiloihin, sillä usein mm. vanhemmat perinteiset kesämökit saattavat olla  tiloiltaan pieniä ja hämäriä. Vaalea puuverhous taas sinänsä tuo tilaan jo lisää valoa sekä avaruuden tuntua.

Esimerkiksi asennusvalmis peittomaalattu Wicco Valmispaneeli auttaa sinua toteuttamaan sisustusunelmasi nopeasti ja helposti. Sillä saat tehdyksi kotiisi tai vapaa-ajanasuntoosi luonnollisia, hengittäviä ja puhtaan valkoisia seinäpintoja. Mikäli haluat puun oman luonnollisen pinnan näkyvän enemmän, niin kannattaa harkita valmiiksi valkovahatun tai -lakatun Wicco Sisustuspaneelin käyttämistä.

Lisää tietoa paneelien asennuksesta löydät täältä.

Lisää ideoita sisustajalle

Kodin pinnat uusiksi

Yksilöllisiä sisustusratkaisuja aidosta puusta

Jospa asentaisinkin hirsipaneelia?

Perinteinen voi olla modernia

Tehosteseinä makuuhuoneeseen

Väriä ja lämpöä makuuhuoneen sisustukseen

Anna puun näkyä!

Ennakkoluulotonta puulla sisustamista


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä